AKTUELNO

Nije mu bilo lako da uradi ovo, morao je dobro da razmisli!

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, sinoć je napustio Nikola Arsić koji je u studiju TV Pink u Šimanovcima napisao pismo svojim bivšim cimerima u kom je, između ostalog, imenovao i novog vođu koji će vladati ovim impresivnim gradom narednih nedelju dana.

Foto: RTV Pink

On je bio veoma kratak pa je samo pozdravio zadrugare i rekao da će novi vođa biti Filip Đukić, sa kojim je bio blizak u Zadruzi. Tatu majstor je bio prijatno iznenađen ovim imenovanjem i priznao da mu je prvi put bilo krivo kad je neko napustio njihov mali grad. Prvi zadatak koji Filip ima danas jeste da podeli budžet za ovu nedelju:

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti ko treba da dobije novac na osnovu zasluga od prošle nedelje. 12 zadrugara treba da dobije dve hiljade, 11 zadrugara treba da dobije tri hiljade i 11 zadrugara treba da dobije četiri hiljade - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE MI NIJE DRUG: Nadežda otvorila dušu, pa rekla zbog čega se najviše razočarala u Slobu! (VIDEO)

Filip je odmah odlučio da Miljani Kulić da najveći budžet jer je u drugom stanju kao i Jeleni Krunić, koja je sinoć ušla u ovaj rijaliti program. Kako je odlučio da podeli ostatak budžeta, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Budžet

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'