AKTUELNO

Otvorila je dušu!

Otkako je Marija Ana Smiljanić ušla u Zadrugu nastala je opšta pometnja. Njen odnos sa Filipom Đukićem doveo je do toga da Zorana Stefanov i Kija Kockar moraju da se pravdaju za svoje postupke, iako zapravo ni za šta nisu krive.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana i Zorana su sinoć kratko razgovarale kada joj je Smiljanićeva rekla da može da radi šta hoće sa Filipom i da je ništa ne zanima. Nakon toga Pinkova zvezda je otišla u Rajski vrt kako bi popričala o svemu sa Drvetom mudrosti:

Da sam se zaljubila, ja bih se ponašala drugačije. Ne kajem se ni za šta jer mi je to prijalo tada. Filip nije moj tip, nikad sa njim napolju ne bih bila. On je generalno klinac i dobar čovek, ali nije moj tip i mislim da sam se baš istpriovala u nekim trenucima. Sedam poslednjih dana sam provela u izolaciji i imala sam vremena da razmislim o svojim postupcima - započela je Zorana svoju priču.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se osvrnula i na svoj odnos sa Đeksonom i otkrila šta zaista oseća prema Filipu:

Može se onda reći i da sam zaljubljena u Đeksona, jer sam se nasmejala na njegove priče. Ja ne mislim da je Filip mene iskoristio. Ja se ne osećam loše zbog toga što je on rekao i to me nije povredilo, svako sam sebe ukopa. Nije bilo samo drugarstvo, ali sam ja pre svega bila drugar, ortak. Mislim da sam u par situacija pokazala da sam iskrena, makar i na svoju štetu. Večito pravim neke gluposti. Krivo mi je što sam ispala budala a nisam morala, a opet ništa nisam uradila zbog čega bih se kajala. Neću da mi izmamiš suze pa da ispadne da plačem zbog Filipa. Ne pogađa me ta tema. Znam da kroz neke moje izjave može da se zaključi da sam ja zaljubljena u njega, ali kroz moje razgovore sa Đeksonom moglo je da se vidi da pričam o drugom dečku koji se isto zove Filip - rekla je Zorana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je vodila dug razgovor sa Drvetom mudrosti, koje je čak ponudilo i da je oraspoloži a šta je Zorana poželela pogledajte u nastavku:

PROČITAJTE JOŠ: NAZVALA JE KUJOM: Luna ponizila stanarku, pa zajahala KIJINOG muža! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'