AKTUELNO

Kija se unela Slobi u lice, pa mu sasula sve što oseća!

Nakon mnogih priloga koji su ukućani videli i tako bar na trenutak doživeli svet van rijalitija, na red je došla i Kristina Kija Kockar koja je kao uspomenu mogla da vidi sve fotografije sa putovanja sa Slobom Radanovićem, kao i dan njihovog venčanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kod mene su uspomene sa venčanja. Više je bilo fotografija sa naše svadbe, nego sa putovanja, ali sve su ovo jako lepe uspomene i srećna sam zbog toga - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Voditeljka je upitala Nadeždu Biljić kako bi ona prokomentarisala ovaj događaj s obzirom na to da je bila prisutna, a s vremena na vreme je pričala o atmosferi sa svadbe:

Ja sam pevala svadbu, nisam bila na venčanju. Ne mogu da pričam o celoj svadbi na osnovu četiri kadra. Ali da je bilo loše, bilo je.

Kija je bila povređena ovim izjavama, pa je dodala šta je na nju ostavilo najveći utisak:

Ja bih zaista molila da se priča kako je moja svadba bila katastrofa. Bila je daleko od toga, naprotiv, bila je lepa i vesela. Mi smo igrali i zezali se. Ujak me je doveo do crkve kada je Slobodan pustio suzu, kad me je video. Taj snimak sa venčanja postoji, ja sam ga okačila na jutjub. Meni su ovo lepe uspomene, i našu svadbu svaki put gledam sa osmehom. Ovo je bio trenutak kad sam se udala iz ljubavi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Slobodan je bio začuđen ovim što je rekla, pa je pitao nešto što je Kristini bila najslabija tačka:

Da li je na ovoj svadbi bilo sve kao u ova četiri kadra?

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon svega, došlo je do žestoke rasprave između Kije i Slobe, a Kristina je u naletu besa želela čak i da ga udari, ali se ipak odlučila na verbalnu komunaciju iz koje je nastala brutalna svađa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kunem ti se, udariću te ako te još jednom budem videla! Ako te sretnem na ulici, zadaviću te. Tačno je da smo bili srećni i da je sve bilo dobro, samo hoćeš sebe da opereš - rekla je Kija.

Ovaj događaj uzburkao je javnost, a svi prisutni takmičari bili su vidno šokirani i uznemireni zbog celokupne situacije, a završetak ove rasprave bio je nepredvidiv. Video o ovoj situaciji možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'