AKTUELNO

Prerano je donela odluku.

Večeras je u Beloj kući održano izbacivanje. Pet takmičara je bilo nominovano, a najmanji procenat glasova publike je osvojila Sanja Jakšić. Ona je bila ukućanka koja je posle svega nedelju dana napustila najgledaniji rijaliti širom regiona.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja je u "Zadrugu" ušla sa namerom da Nemanji Đeriću Đeksonu prenese informaciju da je njegova bivša devojka Tijana trudna, što se inače ispostavilo kao neistina i da je sve deo njihovog dogovora.

Foto: Printscreen Youtube

Po izlasku iz ovog velelepnog zdanja Sanja je priznala da joj je krivo što je zbog ovoga Đekson zapao u teško psihičko stanje.

Našla sam se u neobranom grožđu. Htela sam da kažem to zato što znam nju koja je patila, plakala danima sa mnom na telefon, a njega ne poznajem lično, znam ga iz njene priče. Onda sam upoznala i on mi je skroz gotivan lik, bio mi je gotivan i pre, ali sada sam ga upoznala baš, baš. Da sam znala da će onako da poludi verujte da ne bih ni reč rekla. Bilo mi ga je žao, meni je došlo da plačem - priznala je ona.

Pročitajte još: VEĆ SE OGLASIO: Ovako je Andrija reagovao kad je video ŠTA SU KIJA I FILIP RADILI ISPOD POKRIVAČA! (FOTO)

O svemu detaljnije možete pogledati u video-snimku ispod teksta.

Pink.rs

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Jakšić

#Zadruga - RTV Pink

'