AKTUELNO

Želi da napusti rijaliti.

U toku prethodne večeri Zorana Stefanov se posvađala sa Gordanom i Teodorom Džehverović. Iako je njihova rasprava izgledala bezazleno, završila se kobno po Pinkovu zvezdu.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Goca je prebacila Zorani što ne želi da opere suđe zbog čega svi kolektivno mogu da se razbole, jer je u Beloj kući vlada velika nehigijena, a kritikama se pridružila i Teodora. Poznato je da Bela kuća prosto blista otkako je Gordana ušla i da je ona ta koja se najviše brine o higijeni.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon svađe Zorana je otrčala u pab i grcala u suzama, vrištala, udarala o nameštaj. Njen cimer Nemanja Đerić Đekson je pokušao da je smiri i porazgovara sa njom kako bi saznao o čemu se radi. A ona je kroz jecaje pričala kako ne može više da izdrži u rijalitiju.

Ne dao Bog da je iskoristim ovu snagu na nekome! Ne dao Bog da puknem! Ljudi me diraju zato što sam slaba, razumeš. Neću nikome ništa da pričam, hoću da idem odavde. Neću! - grcala je u suzama Zorana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ON JE LABILAN: Slobi MAMA DA KAŽE DA SE POMIRI SA KIJOM on bi to uradio! (VIDEO)

Đekson je pokušavao da je smiri i uteši, ali je ona i dalje histerisala. Kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'