AKTUELNO

Ona već nekoliko dana tuguje.

Dok je bila u dobrim odnosima sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, boravak u Beloj kući bio joj je i te kako zanimljiv, a svi zadrugari su komentarisali da je Dragica Janičić zaljubljena u njega.

Kako je vreme prolazilo, Đekson je u potpunosti odlučio da zbog silnih napada zauvek prekine bilo kakav kontakt sa njom, a ona se od tada u potpunosti povukla u sebe.

Foto: TvPink Printscreen

U toku dana, ukućanin Marko Janjušević Janjuš zatekao je Dragicu kako uplakana sedi u dvorištu, pa je upitao šta se sa njom dešava.

Foto: TvPink Printscreen

Samo kad bi ih majku svoju čula na dva minuta, lakše bi mi bilo. Dva meseca ih nisam čula, a kad sam ih videla na slici, ja sam počela da ih sanjam. Ja znam tu priču koliko ono glasaju i zašto glasaju. Ja nema šanse da ispadnem. Ja sam samo htela da izdržim mesec dana zbog nekih ljudi. Nemam apsolutno nikakve afinitete - rekla je kroz plač Dragica.

Janjuš je bio skeptičan po pitanju njenog odgovora, a Dragica je nakon razgovora ostala sama u dvorištu. Ovo je prvi put da je bilo ko Dragicu video u ovakvom stanju, a šta je zaista razlog njenog lošeg raspoloženja vreme će pokazati.

K. R.

#Dragica Janičić

'