AKTUELNO

Zadrugarka uvređena zbog njegovih reči.

Nakon što je u Beloj kući imenovan kao vođa Milan Milošević, on je podelio na ravne časti ovonedeljni džeparac. Snežana Mišković Viktorija je ozlojeđena što joj je neko ukrao novac, pa je iz revolta otela iz ruke Banetu Čolaku njegovu ušteđevinu pod izgovorom da joj on duguje već nedeljama 1100 dinara i da je ovo jedini način da naplati taj dug.

Slušaj sada ti kažem, ako mi ne budeš vratiš novac, od današnjeg dana ti se kunem da sve što budeš kupila konstantno ću ti krasti. Zato što si na pravdi Boga uzela mi pare. Iz džepa mi žena izvukla pare 1500 dinara.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam ništa za cigare - izustila je ona.
Dabogda sve što si mi uzela dala na lekove. Sve dala za lekove. Sve što si mi uzela na pravdi Boga, na lekove potroši, meni ništa ne treba, ali od ovog dana ću ti se usrati u život. Ja sam mlađi, ja manje spavam, manje sve, usraću ti se u život jer si go*no od čoveka.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je bio jako iznerviran zbog Viktorijinog postupka, pa je u afektu rekao ono što nije mislio. On se poneo kao odličan diplomata i želeo na civilizovan način reši njihovu svađu i rekao šta mu leži na srcu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: I NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVALO U TOALETU! Sloba pomogao Filipu ne znajući za njegovu VRELU AKCIJU sa Kijom! (VIDEO)

Nakon ovoga oboje su otišli do Rajskog vrta kako bi izgladili odnose, a kako je to sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Zadruga - RTV Pink

'