AKTUELNO

Bane ne prestaje da dokazuje svoje emocije ovoj cimerki.

Marija Ana Smiljanić iznervirala se nakon priznanja Baneta Čolaka, pred njenim bivšim dečkom, Filipom Đukićem, da mu se ona sviđa. Užičanin i ova ukućanka svoj razgovor nastavili su u dvorištu, gde je Bane pravdao sebe kako nema ništa loše u tome što je bio iskren.

Foto: RTV Pink

Neću da te gledam! Besna sam! Tu me već smaraš! Molim te, razumi me! Baš sam nervozna - govorila je Marija Ana Smiljanić.
Ja sve što sam rekao i pred njim sa izgovorio, da se ti meni mnogo sviđaš. Zato što mi stvarno trebaju mu*a da mi se skupe i javno da kažem pred njim to, zato što je on muvač - pričao je Bane Mariji Ani o Filipu.

Foto: RTV Pink

Ova ukućanka na sve ovo izjavila je kako je to po njenim stavovima normalno, jer je Bane muškarac i da to rade tipični muškarci koji se njoj dopadaju. U nastavku razgovora pridužio im se i Lepi Mića, a sve ovo videli su i Banetovi dobri prijatelji Miki Đuričić i Bora Santana, koji su se šalili na Čolakov račun, zbog čega se Bane naljutio na pčelara.

Foto: RTV Pink

Dešava se to! Ja se jezivo ložim na nju - iskren je bio Bane prema Mići dok je govorio o Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

Filip je kasnije razgovarao sa Kristinom Kockar i Nemanjom Đerićem Đeksonom, o pomirenju sa Marijom Anom Smiljanić, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'