AKTUELNO

Cela kuća bruji o ovome!

Marija Ana Smiljanić je prethodnu noć delila postelju sa Filipom Đukićem i time pokazala da njena osećanja nisu nimalo splasnula. Iako je uporno tvrdila da neće nastaviti vezu sa bivšim dečkom, očigledno je da ne uspeva da odoli njegovom šarmu.

Foto: TvPink Printscreen

Ova činjenica je razočarala Baneta Čolaka koji je javno priznao da mu se cimerova devojka mnogo dopada. Ana Korać je takođe primetila Banetovu promenu raspoloženja pa je o tome prodiskutovala sa Kristinom Kockar i Jelenom Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Ivanjičanka bila svedok sinoćnog dešavanja između Filipa i Marije Ane, pa je svojim cimerkama šaputala sve što misli o njima. Iako nismo uspeli da čujemo šta je ona rekla, po Kijinom izrazu lica može se naslutiti da joj nije prijalo ono što čula.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Bane se poverio svojim najboljim prijateljima u Beloj kući Bori Santani i Mikiju Đuričiću kako ga je Marija Ana odbila.

Mnogo mi je teško, sa jedne strane to što sam imala sa njim, sa druge strane si ti - požalio se Bane, zbog čega su mu Miki i Bora bili besni, pa mu pružili reči utehe.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: RAZOČARANA Maca poručila Bori: Prodao si me, ti si prevarant od početka! (VIDEO)

Kakva je bila Kijina reakcija, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'