AKTUELNO

Večeras će biti otkrivene sve tajne!

Voditeljka Katarina Nikolić je u večerašnoj emisiji postavljala pitanja gledalaca, a jedno od njih bilo je upućeno Kristini Kiji Kockar: "Zamerila si Slobi što te je prevario javno, kako onda komentarišeš to što si ti isto to uradila svom dečku Andriji"?

Kija je u trenutku zaćutala, a onda je dala samo kratak odgovor:

Komentarišem da nisam prevarila Andriju, tako da to je moj odgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se jednom od ukućana ovaj odgovor nije dopao, on je ustao i pridikovao joj da su to ipak pitanja gledalaca i da bi trebalo da ih poštuje.

Gospođo draga, ako želite žurke i zabavu morate imati razumevanja prema svemu. Nisam rekao da si ga prevarila nego da to obrazložiš, ali ne može samo ne. Stigla je sumnja, a mi smo tu zbog njih. I sve kao Zadruga laže, ma važi - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle njegovih reči, Kristina je morala da obrazloži zbog čega se probudila sumnja u vezi njenog odnosa sa Filipom Đukićem, pa je ponovo pokušala da izbegne sve te navode.

Mi smo danima pričali o tome, milion puta sam ustajala i pravdala se. Nisam prevarila Andriju to sigurno, a to što smo bliski i što smo zajedno ne mora da znači. Znam da bi to bila velika pompa i da sve to stoji, ali to je moj odgovor.

Kako je odgovor bio nepotpun, Filip Đukić, koji je bio spomenut, takođe nije imao adekvatniji odgovor:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Već tri dana se priča o tome a mi smo odgovor dali. I što pitaju gledaoci ako znaju, ne razumem.

Zbog čega su ovi ukućani po prvi put ostali bez teksta, procenite sami. Kakve su njihove reakcije bile možete pogledati u snimku ispod.

K. Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'