AKTUELNO

Ne može da veruje da je to uradila!

Veliki šef je danas obavestio zadrugare da je kraj kršenju pravila da u kupatilu može biti samo jedna osoba i saopštio da će uskoro biti postavljene kamere. Ukućanima nije bilo prijatno kad su ovo čuli, a mnogi su se iznervirali jer su za to krivi Jelena Krunić i Nemanja Đerić Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih dvoje su sinoć bili u kupatilu u isto vreme, iako znaju da je to strogo zabranjeno. Jovana Tomić Matora bila je veoma iznervirana i vikala je na Jelenu zbog ovoga:

Znaš vrlo dobro šta i kako imaš napolju, a da vidim maco kako ćeš sad da opravdaš spavanje u krevetu, jer meni je to intimnije nego bilo šta. Tresla sam se tamo, drala sam se kao kreten, evo sad lepo kamere, pa se kre*ite u kupatilu - urlala je Matora.
To je moj izbor, neću ja da se pravdam, Matora, gde da se ja pravdam nekome. Jedino mi je zbog tebe bilo krivo, hoću sa tobom da pričam i znam da sam bila debil, ali jesam, je*iga! - vikala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJOJ JE NAJTEŽE PALA OVA ODLUKA! Matora POLUDELA zbog kamera u WC-u: Ako hoćeš da se je*eš, radi to javno! (VIDEO)

Njih dve su se dugo raspravljale, a Matora je i posle rasprave bila besna jer je nervira činjenica da će kamere biti u kupatilu. Šta su njih dve još rekle, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Jelena Krunić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

'