AKTUELNO

Ubeđen je u to da se supruga Slobe Radanovića zaljubila u Filipa Đukića.

Nakon uzbudljive noći tokom koje su svi zadrugari imali priliku da vide snimak Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića, koji su više od trideset minuta bez bubica bili zatvoreni u toaletu u hotelu "Zadruga", usledila je žurka tokom koje je glavna akterka priče o kojoj bruji Balkan posegnula alkoholom, što od jutros komentarišu zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

- Odem do kupatila, čujem, ona povraća. Pitala sam:"Je l' ćeš da te povedem do kreveta?", kaže ona meni:"Ne, mogu sama" - prepričavala je Saška Karan sinoćnju situaciju Marku Janjuševiću Janjušu i Bori Santani, koji je ubeđen da je Kija bila povređena zbog toga što se Filip vratio Mariji Ani Smiljanić, zbog čega je tugu lečila u alkoholu što, prema njegovom mišljenju, nikad neće priznati da bi je gledaoci i dalje doživljavali kao žrtvu.

Foto: TvPink Printscreen

Ma, ona se napila zato što se ovaj vratio ovoj. J*bem ti život, desi joj se ljubav u rijalitiju. Pa kaži, j*bote, na glas, kao što je rekao ovaj. Nego, hoće ona žrtva da bude zbog nagrade, Pa, ne može, brate, ništa na silu. Postoji karma, postoji Bog - rekao je Bora, sa čijim je mišljenjem u potpunosti bila saglasna i Saška.

D. T.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Slobodan Radanović

'