AKTUELNO

Želi da se što pre dovede u red.

Posle turbulentne noći i žurke koju će zadrugari, nema sumnje, još dugo pamtiti, usledilo je pismo Velikog šefa koji im je, po ko zna koji put, skrenuo pažnju na nedolično ponašanje i ukazao na to da žurke služe za provod i zabavu, a ne za loše, nekulturno, neprimereno ponašanje prema zaposlenima i lomljenje kamera i inventara, zbog čega je organizovan veliki porodični stastanak tokom kojeg su glavni akteri sinoćnjeg provoda rekli šta imaju.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Glumite kriminalce ovde. Idite u ring, pa se tamo tucite. Žurka je za zaj*banciju, za ples... - odmah je objasnio Lepi Mića, a pošto se u pismu pronašao Marko Mijković, rešio je da ustane i kaže šta ima.

- Što se tiče krupijea, imao sam problem, sklonila mi je žetone sa dobitnog broja i naravno da ću da prigovorim. Mora svoj posao maksimalno da shvati, ne da bude brzopleta, već da prati ko je gde stavio. Ništa joj ništa nisam rekao, nego sam se iznervirao u trenutku jer mi je sklonila sa dobitnog broja. Da... Rekao sam joj:"Droljo". Izvinjavam se ovim putem javno njoj, baš sam se nešto bio iznervirao. Javno joj se izvinjavam što sam to izgovorio - iskren je bio Miljković, čiju su iskrenost i pokajanje zbog ružnih reči pozdravili ostali zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

Svoje utiske podelila je i Kristina Kockar, koja je donela neočekivanu odluku.

Meni je sinoćnja žurka bila vrh, vratila sam se u period kada sam imala osamnaest godina. To je bio definitivno moj izduvni ventil nakon svih ružnih stvari koje su mi se desile u poslednje vreme. Baš mi je prijalo da se opustim. Ja više neću piti - odlučila je Kristina, posle koje je svoje viđenje sinoćnjeg provoda dao i Anđelo Ranković, koji je veče proveo svađajući se sa Teodorom Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

- Siguran sam da nisam uništavao kameru niti udarao. Sinoć smo se svađali Teodora i ja, bilo je urlanja i dranja, bacio sam žetone one... Ako sam polomio ili izlomio bilo šta, slobodno skinite honorare, ali bio sam svestan i znam da nisam ja. I da, k*nja mi se zbog ove "familije" ovde... Jedva čekam da odem odavde - siktao je maneken.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

D. T.

#Kristina Kockar

'