AKTUELNO

Ova ukućanka se uzalud nada da će joj ljubav u rijalitiju biti uzvraćena.

Iako se toliko trudi da pridobije ljubav i pažnju njene najomiljenije ukućanke, Jovana Tomić Matora sve više pada u očaj zbog toga što joj emocije i strasti nisu uzvraćene.

U toku večeri, dok su svi zadrugari odmarali u svojoj sobi, Matora je ponovo želela da razgovara sa Sanjom Stanković, ali priča nije išla onim tokom kako je ona to i očekivala.

Naime, Sanja je u potpunosti bila iskrena prema njoj, a sve što je izgovorila ukazivalo je na to da Matora ipak ne dobija lažne nade i da sve što radi isključivo je zbog toga što ne može da iskontroliše svoju zaljubljenost prema njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U želji da joj se konačno približi na način svojstven njoj, ona je ponovo počela sa izlivima ljubomore, a Sanja joj je bez dlake na jeziku odbrusila svojim odgovorima.

Matora je imala želju da čuje nešto lepo od ove ukućanke, pa je zanimalo da li joj je nedostajala na žurki, a i konstatovala je da više neće prisustvovati ako joj je apsolutno svejedno da li će ona biti tu, s obzirom na to da joj je nekoliko puta izjavila da će joj ispuniti svaku želju.

Izluđuješ me do te mere da mi dođe da ti kažem da te mrzim. Nisi mi nedostajala sinoć, muka mi je od tvojih izjava i glupih prebacivanja. Da li ćeš ići na žurku ili nećeš, to je tvoje i nemoj meni da stavljaš neke reči u usta. Nisi mi nedostajala, razumeš? To je kratko i jasno i nemoj da me provociraš, jer ću biti još bezobraznija - bila je ravnodušna Sanja.

Zaljubljenoj takmičarki očigledno ovi odgovori nisu bili dovoljni, pa je upitala ono što je muči otkad je Sanja izjavila da napolju ima dečka i je sigurna da je čeka kad izađe.

Znaš ti šta mene najviše muči. Znači misliš na njega non-stop? - pitala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Da i po danu i po mraku, svaki dan...D*kam dok mislim na njega - odgovorila joj je Stankovićeva.

Evidentno je da je Jovana na izmaku sa živcima zbog Sanjinog ignorisanja, a da li je Sanja ispravno i dobro postupila što je prema njoj toliko surova i iskrena, procenite sami. Video možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'