AKTUELNO

Ne znaju više šta će sa sobom!

Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su svoju vezu u rijalitiju Zadruga iako je pevač još uvek zakonski oženjen. Pod budnim okom kamera imali smo prilike da vidimo i lepe i ružne trenutke kada je romansa ovog para u pitanju a u poslednje vreme se čini da je situacija sve gora i gora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njih dvoje danas provode vreme u radionici gde čuvaju kavez sa hranom a to im je dalo priliku da popričaju o njihovom odnosu i tome gde njihova veza ide:

Kao da ti ne prijam više, tako se osećam. Ja kad god ti priđem, priđem ti s ljubavlju da te zagrlim, poljubim... Dobro, ja sam kriv za sve - rekao je Sloba.

PROČITAJTE JOŠ: CEO DAN MI JE LOŠE: Luni NIJE DOBRO, Sloba je krivac za to? (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ti i ja nismo u najboljem stanju i onda jedno na drugo tako utičemo jer nemamo na koga drugog. Niti se ljubimo, niti se mazimo, ništa. Šta, to je moja krivica? Ti i kad mi priđeš, poljubiš me, sve radiš preko one stvari, zato što moraš. Baš mi je tuga kada pogledam sebe i tebe, baš se smorim. Možda je to jače od nas. Nemoj mi to ja sam kriv, ne volim tu patetiku - odgovorila mu je Luna.

Glavni problem danas je i to što bi Slobodan i njegova supruga Kija Kockar danas slavili pet godina veze, a mnogi zadrugari su ih provocirali i žele da im organizuju slavlje. Sve ovo nije lako palo paru, a kako je izgledala još jedna od njihovih rasprava, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'