AKTUELNO

Za nju je ovo poseban dan.

Današnji datum ima posebno značenje za Slobu Radanovića i Kristinu Kockar. Naime, njih dvoje su uplovili u ljubavnu vezu šestog februara pre pet godina. Kija je u toku prethodne večeri izrazila želju da bi volela da se to obeleži na neki način, a pevač nije bio za to.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na adresu Velikog šefa stigla je Kristinina tužba. Ona je tužila Slobodana Radanovića jer je ostao nem na temu njihove godišnjice i starih dobrih vremena, nije joj uputio nijednu lepu reč - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Za Kiju je ovo poseban dan, a ona je prva imala priliku da prokomentariše šta misli o njegovom postupku.

Ne kažem da se pravi lud, ja sam rekla da to ne treba obeležavati, mogu u sebi obeležiti. Treba obeležavati neke druge datume sada. Za mene je taj datum obeležio početak nečeg lepog i naravno da ga neću slaviti, jer je to gotov. Danas mi nije teško u tom smislu, ali se osećam setno, jer smo slavili svake godine šesti februar i trudili smo se da taj datum budemo zajedno. Normalno je, gotovo je, sada nećemo to slaviti zajedno, zato što je on ovde sa svojom devojkom. Ma koliko god to čudno zvučalo, mi smo još zvanično u braku... S obzirom na to da je u pitanju godišnjica zabavljanja (a ne godišnjica braka), mi smo sa zabavljanjem završili. Slobi ne zameram ništa, on se ponaša kako se ponaša. Mi ne slavimo to, i ne očekujem da mi kaže lepo... - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Posle toga reč je dobio Sloba kao optuženi koji je rekao da nema ništa protiv ako bi stigla neka hrana za njihovu godišnjicu, ali da on ne bi prisusustvovao slavlju, jer ima "neke obaveze".

Želim joj sve najlepše u život. Postoji razlog što mi nismo zajedno, ali to ne znači da je ona loš čovek. Kajem se što nisam izgovorio neku lepu reč - rekao je Sloba i dodaje da mu nije žao što je ostavio Kiju.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari koji su predstavljali porotu uputili su oboma pitanje da li bi ovu godišnjicu proslavili u jednom restoranu. Sloba je rekao da on nije romantičan tip i da ne bi to želeo, dok bi Kija išla, pošto voli restorane i hranu.

Pročitajte još: PALI I OVAJ ZADATAK zbog NJIH DVOJE! Zadrugari KLONULI DUHOM! (VIDEO)

Šta su njih dvoje ovom prilikom još rekli i kakve su emocije vladale u ovom trenutku među supružnicima pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'