AKTUELNO

Svađa između Miljane, Lune i Slobe potresla je i njihove porodice.

Nakon burnih dešavanja u Beloj kući u toku prethodnih nekoliko dana voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je mamu Lune Đogani, Anabelu Atijas i mamu Miljane Kulić, Mariju, kao i njenu sestru Anu.

Ove dame u studiju su komentarisale zbivanja u rijalitiju "Zadruga", a Lunina mama je istakla da joj je bilo mnogo teško kada su Sloba i Luna poželeli da napuste rijaliti i počeli da pakuju kofere.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da priznam da je bilo jako potresno. Prvu noć je bilo mnogo teško, drugu noć sam bila loše, pa nisam pratila. Ljudi su me zvali, mama moja je bila jako uznemirena, rekla mi je da je haos, da su počeli da se pakuju. Strašno sam bila potrešena još kad je Miljana pomenula moju najmlađu ćerku. Ja znam da je to moju Lunu najviše potreslo - rekla je Anabela.
Džabe mi sada pričamo, to ne treba da se dešava. Meni je prosto muka kad čujem kad se vraćamo na to da je pominjala četvorogodišnje dete - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela se osvrnula i na to što je produkcija pokazala snimke Miljani, te je i njoj bilo jasno da je nepravedno optužila Lunu i Slobu za krađu hrane.

Cenim potez produkcije, što su joj dali da pogleda snimak i da vidi da to nisu oni učinili. Isto tako, Miljana kad je ustala za stolom i ljudski se i meni izvinila. Iskreno se nadam da se to neće ponoviti - rekla je Anabela i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ukrasti muža ili ženu, volela bih da definišemo to. Kako to jedno svesno ljudsko biće može biti ukradeno. Ako kažemo da smo ukrali čoveka, samim tim unižavamo njegovo postojanje - rekla je Anabela.

Šta su još rekli najbliži članovi porodice Lune i Miljane pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Rijaliti Zadruga

'