AKTUELNO

Plavuša ne želi njenu pažnju.

Dok se većina zadrugara časti tortom povodom rođendana Teodore Džehverović, Jovana Tomić Matora je otišla do spavaće sobe gde je bila Sanja Stanković koja je pila energetsko piće, a Matora je počela da joj "popuje" kako to ne treba piti.

Njih dve su narušile harmoniju koja je vladala u Beloj kući, pa su zbog sitnice "zaratile" i rasprava je otišla u nedogled. Naime,  Matora je insistirala da joj skuva kafu, dok plavuša to nije želela.

Foto: Printscreen Youtube

Time postižeš još gore, da se osećam loše. Ja znam da kažem "Izvini", ti ne znaš. Ja te nisam ni u jednom trenutku nazvala klošarkom, kerom, rekla da ću da ti kupim povodac - rekla je Matora.
Tako možeš da se ponašaš sa svojim ku*vama, da ne praviš ovde scene. Ja sa momcima nemam ovakve scene kao sa tobom. Ne pije mi se kafa. Skloni mi se s očiju. Nemoj da se dereš na mene. Pita me "Hoćeš da piješ kafu, ja kažem da neću" - pričala je Sanja u momentu kada je u sobu došao Milan Milošević.

Foto: Printscreen Youtube

Milan Milošević je ušao u sobu dok su se njih dve raspravljale i pokušao da urazumi Tomićku, da ne treba tako da se ponaša i da treba da shvati da Sanja prema njoj gaji samo prijateljsku ljubav, dok je ona to ignorisala.

Tetošeš je kao da si je rodila. Svako ovde vidi kako je ti smaraš - skrenuo joj je pažnju Milan.
Beži bre ti, klošarko jedna. To je problem u tvojoj glavi, nije da neću da pijem kafu zato što si mi ti skuvala već zato što mi se ne pije. Je*ala te kafa - besnela je Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Ukućanin napravio pometnju: Filip mu se UNEO U FACU, OBEZBEĐENJE ODMAH REAGOVALO! (VIDEO)

Njih dve su se nastavile žestoku raspravu, a o svemu detaljnije pogledajte u narednom video-snimcima.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'