AKTUELNO

On na ovu situaciju gleda drugačije.

U Beloj kući je sinoć izbila velika tenzija između supružnika Kristine Kockar i Slobe Radanovića zbog pitanja koje su im uputili novinari. Naime, njih je zanimalo kako se sada njih dvoje osećaju posle pet godina veze, a znaju da više ništa nije isto i da ne komuniciraju.

Foto: Printscreen Youtube

Oboje su dobili priliku da prokomentarišu ovo pitanje, a prva je ovu temu započela Kija.

Naravno da mi je krivo, nekad ga pogledam i ne mogu da verujem da više nismo zajedno, da više nemam komunikaciju sa njim, to mi je čudno...Normalno je što imam periode kada sam tužna, srećna, besna. Da smo raskinuli i da ovoga ničega nije bilo, verovatno bi porazgovarali dva, tri puta i ne bih mu rekla šta sve mislim, ne bi se setila da kažem sve što mislim. Ovde mi je terapija, mogu da mu kažem sve što mislim i osećam - bila je iskrena Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Bio sam pet godina sa osobom koja živi tu sa tobom, a ti nemaš nikakvu komunikaciju sa njom, to je zaista čudno. I kad su bili oni snimci, ja sam rekao da sam bio sa osobom pet godina i naravno da je bilo lepih trenutaka. Naravno da će biti dokumentovani lepi trenuci. Normalno da je čudno kad nisi sa nekim s kim si bio pet godina, ali to je totalno drugačije. Ja ne gajim više nikakvu emociju prema tome, nego ta osoba ti je bila pet godina u životu, sada više nije - prokomentarisao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Mina UVREDILA Đeksona, pa se ZACRVENELA kada je morala da se SUOČI SA NJIM! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'