AKTUELNO

Nastala je opšta pometnja zbog smanjenog budžeta.

Veliki šef dao je priliku zadrugarima da učestvuju u "Zadrugoviziji", a Saška Karan i Maca Diskrecija su odmah odbile da učestvuju u ovom zadatku. Iako su mogli odlično da se zabave, oni su napravili veliku pometnju nakon što je stiglo pismo kojim ih je Veliki šef obavestio da će zbog njih dve svi biti kažnjeni smanjenjem nedeljnog džeparca.

Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da ćete svi biti kažnjeni zbog zadrugara koji su odbili da učestvuju za "Zadrugoviziju". Zbog Saške i Mace koje su odbile da se takmiče i učestvuju u zadatku svi ćete biti kažnjeni budžetom od po 500 dinara - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog onoga što je pisalo u pismu većina zadrugara se pobunila, a Filip Đukić je prednjačio u tome, pa prvi prebacio Saški što svi moraju da ispaštaju zbog nje. Međutim, tu se halabuka nije završila i pevačica je ušla u žestoku svađu sa Zoranom Stefanov, koja ju je takođe prekorila zbog ovoga.

Hoćeš da ideš malo na Evroviziju da se takmičiš sa mladim ljudima koji znaju da pevaju, a ti imaš 60 godina i ne znaš da pevaš, pa te sramota da ideš da se takmičiš. Malo te sramota da ideš da se takmićiš sa mladim ljudima koji znaju da pevaju, a ti ne znaš. Gde si, isfrustrirana baka Savkice? - provocirala ju je Zorana, a ona joj uzvratila udarivši tamo gde najviše boli:

Foto: Printscreen Youtube

To su te traume iz detinjstva, ja ti tu ne mogu pomoći zato što si ti rasla bez jednog roditelja. Traume iz detinjstva se ne leče novem niti bilo čime. Rasla je bez oca, jedino da je usvojim - udarila je nisko Karan.

Foto: Printscreen Youtube

Tada se ponovo pojavilao obezbeđenje, kako bi situaciju držali pod kontrolom. Osim što su bili dežurni dok su se Jovana Tomić Matora i Miljana Kulić svađale, oni su sve vreme bili prisutni i u ovom trenutku kako ne bi došlo do fizičkog okršaja između Saške i Zorane.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku ispod teksta.

Pročitajte još: OBEZBEĐENJE IH RAZDVAJALO: Matora EKSPLODIRALA OD BESA, Miljana uzela KAMEN DA JE GAĐA! (VIDEO)

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'