AKTUELNO

Iskoristiće sve metode kako bi došli do cilja.

Veza Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona cveta, naročito od kada su totalno "uklonili" sa puta Jelenu Krunić, Đeksonovu bivšu.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su noćas shvatili da će im budžet za narednu nedelju biti izuzetno tanak te su odlučili da se domognu novca po svaku cenu. Naime, oni su otišli kod Drveta mudrosti kako bi mu predložili da im dodeli tajni zadatak a za uzvrat da dobiju nagradu.

Kako je samo nekoliko trenutaka pre toga Đekson nenamerno šutnuo Dragicu Janičić, posle čega joj se izvinio poljupcima i zagrljajima što je Mina dočekala negodovanjem, Drvce je odlučilo da se malo poigra sa njima.

Vaš tajni zadatak počinje od trenutka kada napustite Rajski vrt i traje dok vam ne javim da je gotovo. Treba da postanete najbolji prijatelji sa Dragicom - saopštilo je Drvo mudrosti zadatak za zaljubljene golupčiće.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UŽASNE UVREDE IZMEĐU ĐEKSONA I KRUNIĆKE: Smrdi ti iz usta, osetio sam svaki put kad sam te poljubio! (VIDEO)

Mina i Đekson su sa oduševljenjem prihvatili ovaj predlog i odmah prionuli na rešavanje zadatka.

Po napuštanju Rajskog vrta, Mina je pozvala Dragicu u pab kako bi razgovarale i zbližile se, a ubrzo im se pridružio i Đekson.

O čemu su razgovarali pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Dragica Janičić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'