AKTUELNO

Krenula stopama Miljane Kulić?

Nadežda Biljić odgovarala je na pitanje novinarke u vezi sa mogućim drugim stanjem, jer je pevačica tražila da dobije test za trudnoću. Podsetimo, Nadežda često vreme provodi u krevetu sa Banetom Čolakom, a pevačica je izjavila da ako je trudna, misli da je otac njen bivši dečko.

Foto: RTV Pink

Ja sam za test i trudnoću pitala Miljanu u poverenju u kupatilu. Zašto sam je pitala, zato što meni nikada u životu ne kasni, a sada mi kasni 12 dana! Miljana je to rekla na sav glas na igri istine. Rekla sam da ću tražiti test, ako ne dobijem ciklus za deset dana. Meni ni sekund ne kasni, nije mi svejedno! Ako sam trudna, mislim da je dete bivšeg momka. Ako sam u drugom stanju, ja ću ga roditi! Dete je dete! - izjavila je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Pevačica je u nastavku komentarisala i Baneta Čolaka, za koga je rekla da je javnost sve ono što se dešavalo između njih, videla na video-snimku njihovog druženja ispod jorgan planine. Nadžeda je istakla i da joj se u životu dešavaju uvek jako čudne stvari.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Da li ćemo pod krovom "Zadruge" imati još jednu trudnicu, kao što je trenutno Miljana Kulić vreme će pokazati, a kako je sve izgledalo protekle večeri, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavu ovog teksta.

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'