AKTUELNO

Isplati se učestvovati u zadacima!

Za vreme izbora vođe, gde je na to mesto narednih sedam dana Miljanu Kulić postavila Žiža Stojanović koja je izbačena iz "Zadruge" odlukom publike, došlo je do svađe između starih rivala Mace Diskrecije i Milana Miloševića, nakon čega je reagovao Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, s obzirom na to da je Maca posumnjala u odluke Velikog šefa i da očigledno misli da pojedinici imaju privilegije. Ovim želimo da vas podsetimo da je Milan dobio privatni poziv kao nagradu za uspešno obavljen tajni zadatak. Milan je tada uspešno razotkrio aferu "Zlatirob" i nagrađen je telefonskim pozivom. Još jednom napominjemo da su nagrade jedan od razloga zbog čega treba da učestvujete i da se trudite. Oni koji odbijaju zadatke i sabotiraju ih ne mogu biti ni nagrađeni, zato ako vam je do nečega stalo, morate da učestvujete u zadacima da se izborite za nagradu - Veliki šef!

Foto: RTV Pink

Kada je Miljana Kulić pročitala pismo, isto su odmah prokomentarisali akteri cele priče Maca Diskrecija i Milan Milošević koji su se odmah ponovo posvađali, a nakon njih svoje stavove izneli su i ostali ukućani.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Hvala produkciji što se obratila da stane na kraj spekulacija ove pr*stitutke iz Tuzle! Više mi je muka da slušam laži! Ti ovde za*ebavaš 35 ljudi, mislim da je bolje da razmišlja o onome što je ostavila u domu! Malo je vreme o tome da se priča! I da ne soliš pamet ljudima koji su došli ovde nešto da urade, a ne da podignu sebi cenu! Budi jaka, pa pozovi svoju majku - rekao je Milan Maci.

Foto: RTV Pink

Da razjasnimo nešto, kao što znamo čovek je dobio nagradu! Majka mu je bolesna! Plus, ne koristi ona telefon, žena nije pokretna, ako ste pričali sa Milanom o životu onda znate. Mama nema internete, zato ju je zvao tako. To su normalne stvari! Šta ti Maco pričaš?! - govorio je Miki.

Foto: RTV Pink

Šta su ostali ukućani rekli nakon ovog pisma, kao i kako je izgledala svađa Milana i Mace za vreme izbora vođe, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Milan Milošević

'