AKTUELNO

Novi vođa napravio je totalni haos u kući.

Nakon jučerašnje emisije u kojoj je Miljana Kulić odabrala za svoja dva potrčka Slobu Radanovića i Kristinu Kockar, u glavi Lune Đogani nastao je totalni haos.

Naime, Sloba i Kija će biti u izolaciji nedelju dana, a Luna je satima pokušavala da se izbori sa tim kako će funkcionisati bez svoje jače polovine još nedelju dana, pošto je i prošle nedelje sa Markom Janjuševićem Janjušom bio tamo. Kada se Sloba probudio, oni su razgovarali u Beloj kući, a došlo je i do konflikta između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi me ni pitao kako sam spavala, osećam se užasno, eto - počela je Luna.
Ko te nije pitao? Čim sam se probudio došao sam do tebe i pitao te kako si spavala i poljubio sam te. A to što se ti ne sećaš i što me kuliraš to je drugo, ne znam šta više treba da uradim da dokažem da mi je stalo - odgovorio joj je on.

Foto: TvPink Printscreen

Veruješ ljudima koji mene prave budalom. Mislili su da ja spavam, a ja sam se samo pravila...pričali su sve vreme o tebi, pričaću ti, ali dosta je bilo. Neće od mene niko napraviti budalu. Ne treba nikome da veruješ, eto tako ćeš da mi dokažeš! - dodala je Luna.
TI očigledno ne poznaješ ljude, a veruješ im. A oni su kur*ine od ljudi, ja sam budala koja naseda na sve priče! Od sada ću biti ološ prema svima! - zaključila je ona.

Evidentno je koliko Sloba na sve moguće načine pokušava da smiri situaciju i obuzda strasti kada su ovakvi događaji u pitanju, a da li baš Luna doprinosi tome da njihova veza doživljava velike padove, procenite sami.

K.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'