AKTUELNO

On nikada nije imao problem da kaže šta zaista misli.

Nakon jutarnjeg buđenja mnogi takmičari pričali su o utiscima sa sinoćne žurke koja je bila turbulentna i burna, a Miki Đuričić i Milan Milošević imali su otvoren razgovor u dvorištu, gde su iskoristili priliku da prokomentrišu ulogu Miljane Kulić.

Naime, ukućani su se složili oko njene specifičnosti, a Miki je o njoj rekao šta iskreno misli, a prokomentarisao je i njeno samo učešće u najpopularnijem rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako njena mama voli da vodi računa, oni njoj tačno govore kako da se ponaša i šta da radi, ali kad je sama nema kontrolu. Žao mi njenog oca, sekira se za nju mnogo, razboleo se. Miljana je zanimljiva sama po sebi, specifična je, ali nije loša ona. Ona gleda da je neko pecne da bi uzvratila, a kad je niko ne dira onda ona sama krene, brine je to. Umislila da je gazda, da nas maltretira, zanimljiva je. Znaš li ti šta ona sve mene pita, ne bi verovao - rekao je Miki.
Ma, Miljana lepo živi, to se vidi, mada ja kad god ona krene nešto, upozorim je:,,Nemoj da se svađamo" i to je to - rekao je Milan.

Miki je u nastavku pričao i o ostalim zadrugarima, ali nije propustio ni da Milanu uputi par kritika, zato što smatra da je većina konflikta, žestokih svađa i rasprava nastala upravo zbog njegovih prenošenja informacija i tajni koje mu zadrugari isključivo svojevoljno ispričaju.

Foto: TV Pink Printscreen

A kaže mi za sebe:,, Lepa sam, pametna sam, imam sve u životu", smešna je, ona razmišlja samo o parama, rijaliti, ludnica, šta ćeš... A ti sve što ti se povere ti sve izneseš za stolom, ti ih sve odaješ, rešetaš ih, ali oni pristanu na to da ih umažeš go*nima!
Pa oni sve što mi ispričaju, oni znaju da će se to emitovati. Ja sam dobar prema njima i uvek se trudim da pomognem. Oni svi mene traže, ljute se kad ne dođem na krevet da pričamo - rekao je Milan.

Foto: Printscreen Youtube

Detaljan razgovor između Mikija i Milana možete pogledati u nastavku, a kako će Miljana odreagovati kad za ovo sazna, ostaje da se vidi.

K.R.

#Miroslav Miki Đuričić

'