AKTUELNO

Nije mogla da sakrije oduševljenje.

U toku današnje emisije radija "Amnezija" počasni gost je bila Jovana Tomić Matora, a tokom njenog gostovanja nju je sačekalo jedno iznenađenje. Naime, u program se "uključio" jedan dečko koji je želeo da ostane anoniman, ali se najverovatnije radi o dečku Sanje Stanković.

Želim da pozdravim Matoru i Sanju. Sanja će prepoznati glas. Svaka čast, Matora, što si mi je sačuvala, što si se potrudila da joj ne fali ništa tokom njenog boravka u Zadruzi. Kada izađete, obe vas vodim u Sanjin omiljen restoran. Matora, ništa ne brini, nećeš biti zapostavljena, ja imam srce za obe - rekao je Milan Milošević imitirajući glas Sanjinog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

To je Zverka - povikala je Sanja i počela da se smeje.

Ako je suditi prema Tomićkinom izrazu lica, njoj su ove reči zasigurno prijale. Da podsetimo, Matora gaji osećanja prema plavuši, ali joj ona nisu istom merom uzvraćena, što često kulminira njihovom raspravom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OGLASIO SE Minin dečko, ona u ŠOKU, ostala bez teksta, a Krunićka joj bila najveća podrška! (VIDEO)

U nastavku svog intervjua Matora je komentarisala sinoćnu vrelu akciju Mine Vrbaški i Nemanje Đerić Đeksona, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'