AKTUELNO

Ipak je shvatio da je pogrešio.

Večeras je nervozni Nemanja Đerić Đekson odlučuo da na Trgu Džastina Bibera kaže sve što mu je na duši. Naime, on i Zorana Stefanov su imali  žustru svađu danas kada je Zorana upala u kupatilo dok se Đekson kupao i želela da nastavi  raspravu koju nisu dovršili.

Tom prilikom pale su teške reči  upućene jedno drugom, ali se i Zorana rasplakala i vidno potrešena i dalje urala na svog cimera. Taman kada su se strasti stišale, Nemanja je odlučuo da se pred kamera javno izvini Zoraninoj majci koju je uvredio u toku svađe.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Znam kad mene neko opsuje da nije opravdanje da ja nekom psujem kevu ovde. Ja nju volim kao ortakinju, kao sestru. Zoranu sam ovde  uvek sam bio tu  za nju kad je bila sama, sada koa ima šatro drugare i zaboravim da je ona klilnka. To što ulazim u diskusiju me   iznerviralo, onda kad je  upalaa u wc i onda sam opsovao kevu. Ja bih se izvinio šveci njenoj, majci njenoj, burazeru. Ja nju volim i nervozan sam zbog stvari u mojoj porodici izvinio bih se jos jednom svima nisam mislio tako. Prso sam i nervozan sam, napušavam sve  zene. Nije mi žao sto se napušavam sa Jelenom , za Zoranu me je baš žao i to što  sam joj bacio kofer sa sminakama a i što je hrela da razdvoji krevte i tako te sitnice. Ja sam mentol i zaboravio sam da je ona klinka- jadao se i Đekson.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Zadrgar je imao žutu minutu, ali je ipak shvatio da je pogrešio i postupio je onako kako on smatrao da treba i izvinio se Zoraninoj majci ovim putem, nadajući se da ona to gleda.

PROČITAJTE JOŠ: NJEGA ČOVEK MOŽE DA VRTI OKO MALOG PRSTA: Miljana progovorila o VEZI SA SLOBOM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

J. Č.

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'