AKTUELNO

Sasula joj sve u lice.

Kako je Kristina Kockar uvredila ćerku Gordane Džehverović, ona je želela da istera pravdu i ovog puta rekla iskreno sve ono što misli o njoj, a i pred svim zadrugarima otkrila ono što je rekao otac Slobe Radanovića.

Pošto je Kristina rekla kako si vaspitala ćerku, sad ću ja da joj kažem kako sam je vaspitala Kad je ušla ovde, ona je došla sa idejom da je on prevario kao što je i prevario i da ima ljubavnicu i da je ona tamo jadna bila i da je ostavljena i ponižena. Ja to razumem i podržavam je. Međutim, ona sada na momente kako njoj odgovara njega napada kakav je brak. On ovde priča da nije bio srećan. Sem toga kada smo ovde došli za Novu godinu, šta mi je sve rekao njen svekar za nju. Za Novu godinu kada smo ušli je rekao: "Da ga je uništila, ugnjetavala, kada je bila svadba da ga uopšte nije konstatovala, da su se na svadbi posvađali. Hvala Bogu da je otvorio oči, da je ostavio" - rekla je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Kristina je bila vidno uvređena ovim rečima, pa je pokušala da se opravda, ali joj nije uspelo. Kako je Gocu "nagazila  na žulj", ona je odlučila da otkrije sve karte, bez dlake na jeziku rekla sve što misli o ovoj ukućanki.

Jako je ružno reći, pošto je bila analiza Teodorina da sam ja zaslužila ono što je on meni uradio - pokušala je Kristina da dođe do reči, ali joj nije pošlo za rukom, Džehverovićka je gadno osula paljbu po njoj.

Foto: Printscreen Youtube

Tebe svaki dinar zanima, ti si u svom braku samo o tome vodila računa. Sve si znala i bila si materijalista. Pljuje te sve vreme da si bila loša u braku, sve vreme da se osećao kao da je drugog reda, da si ti uništila brak... Ti zamišljaš da si filmska diva. Ko si bre ti? Ti si prevarena žena, mala od metar ipo, ovde se vataš. Koji su tvoji kvaliteti? Ulagala si u muža koji te je prevario ovde - bila je iznervirana Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NADEŽDA PLAKALA KAO KIŠA: Moja majka se operisala pre dva meseca, ne znam da li je dobro! (VIDEO)

Njihova svađa se proširila u nedogled, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'