AKTUELNO

Spavaća soba ponovo je otključana preko dana!

Ukućani rijaliti programa "Zadruga" danas su imali porodični sastanak na kome je trebalo da reše sve probleme koje imaju pod krovom najgledanijeg formata ikada na našim prostorima. Međutim, na tom sastanku, nisu govorili o jednoj važnoj temi.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, u toku današnjeg porodičnog sastanka niko od vas nije otvorio temu zatvaranja spavaće sobe iako bi trebalo da svi znate da porodični sastanci služe za rešavanja svih problema koje imate - pisalo je u prvom delu pisma:

Foto: RTV Pink

Sada se pitamo da li to zato što niko ne govori o problemima vama ne smeta ili ne planirate da se pozabavite ovom situacijom. Logično bi bilo da kao normalnim ljudima može da vam se objasni da se pravila moraju poštovati i da se ne može spavati po ceo dan. Velikom šefu je jedino bilo preostalo da fizički spreči i da zaključa spavaću sobu kako ne biste kršili pravila. Posle 18:30h samo pet zadrugara može da spava. Pokušajte ovo da rešite, jer na dalje nećemo nikoga ometati i polemisati o kršenju ovog pravila - Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Nakon čitanja pisma, ukućani su jedan po jedan iznosili svoje stavove o zaključavanju sobe nakon buđenja. Podsetimo, već nekoliko dana soba se zaključava, jer ukućani spavaju u vreme kada to nije dozvoljeno i tako krše pravila.

Meni je OK što se vrata zaključavaju. Jedino nam je problem oko tih stvari. Glavni problem je da se po petoro dogovorimo za spavanje. To će biti klanje - smatra Kija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Za vreme sastanka obezbeđenje je ušlo u Belu kuću i skinulo lance i katanac sa vrata, što je bio znak da je spavaća soba ponovo otvorena preko dana, a ukućani su ovaj potez pozdravili velikim oduševljenjem i aplauzom.

Foto: RTV Pink

Dame i gospodo, trka je otvorena! - izjavila je Sara Reljić.

Ceo sastanak možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku teksta.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'