AKTUELNO

Nije shvatila ozbiljno.

Rešetanje pitanjima od strane gledalaca nije zaobišlo ni mladu Pinkovu zvezdu, pevačicu Saru Reljić. Ona je sva srećna i zadovoljna ustala da od srca odgovori gledaocu koji se zanima za ovu stanarku Bele kuće ne sluteći šta je čeka.

Foto: RTV Pink

Na škatljivo pitanje kako ćeš da se ponašaš kad budeš saznala da je Vladan Vojnović Vojke pre nego što je ušao u "Zadrugu" bio sa Minom Vrbaški u vezi, ona je smireno odgovorila ni ne pomišljajući da je to istina:

Bila bih jako ljuta na njega, jer mi ne da da ja budem sa Minom, mada Mina nije u tom fazonu, rekla je da je to ne zanima. Ja nemam problem sa bivšim devojkama i to šta je bilo pre mene. Mogao je da poje*e ceo Beograd, sada je sa mnom. Ja ne mogu da gledam u pasulj da li će biti sa mnom u budućnosti neko ili ne. Mina je lepa i zgodna devojka i to je to - nasmejana je bila Sara.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Katarina Nikolić, ljubazno je zamolila Vojketa i Minu da prokomentarišu pitanje gledalaca kao i Sarin komentar, ali su ipak neočekivano ostali suzdržani i tajnovito se smeškali i verovatno svojim ćutanjem potvrdili navode.

Da li će ova tema ponovo biti u žiži intersovanja i da li će Sara potegnuti ovo pitanje, vreme će pokazati.

PROČITAJTE JOŠ: I ONA JOJ JE ČESTITALA: Luna Đogani dočekala svoj rođendan u Zadruzi, EVO ŠTA JOJ JE KIJA PORUČILA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku:

J. Č.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'