AKTUELNO

Lepi Mića imao je žestoku raspravu sa jednom ukućankom.

Dok pojedini takmičari odmaraju pripremajući se za novi dan, neki su bili raspoloženi za raspravu. Naime, Lepi Mića je žestoko opleo po Sari Reljić koju je prozvao zbog toga što misli da je dvolična, a ne krije da je siguran da je zaljubljena u Marka Janjuševića Janjuša.

Ti si branila i Jelenu Golubović, a ja sam ti rekao da ti braniš jednu običnu dro*u. Bila si zaljubljena u Filipa, izgorela si! Sdruge strane, ti si znala dobro isto ko što ona ne sme da uđe ni u kakvu vezu isto i ti znaš i ko je tebe poslao ovde i sve! Taj ko te stvorio, taj te i poslao. Bila si zaljubljena u Filipa, sve je prštalo, ja sam te branio od svih! Ja prvi put pričam sada za ovo, a ti nećeš da priznaš. Ja sam za Filipa ćutao zbog toga što si imala kombinaciju sa Janjušem. Tvoja veza sa Vojketom je čista,ali vučeš za sobom repove. TI si zaljubljena u Janjuševića sve vreme! Priznaj! Sad si postala ozbiljan igrač, a do pre 5 meseci nisi znala gde udaraš. Od svih, ti si najveća zmija! - bio je besan Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sara je bila zaprepašćena njegovim izjavama, ali je želela da izbegne raspravu sa njim. Međutim, on je nastavio da iznosi sve informacije u koje je siguran.

Andrijana i Sara nisu prijateljice, očima ne mogu da se gledaju, a ovde su sad kao dobre. A Sara je za Andrijanu i Zoranu najveća zmija, najbolji igrač! Zorana se nešto trudi, mafija, Sara se druži sa Macom ku*vom, ne zna ko je Miloš Bojanić, ali zato zna samo ko je Vojke - rekao je Lepi Mića.
A, koga sam ja ovde ukanalila ikad? Zmija samu sebe kanali? Koga sam ja ovde ujela? - pitala je Sara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si opasnica jedna, kraj priče - rekao je Lepi Mića.

Rasprava je trajala dugo, a Lepi Mića je odlučio da večeras progovori o svim detaljima o Sari. Šta je još rekao o njoj detaljno pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sara Reljić

'