AKTUELNO

Maca nije ni slutila kakav je zadatak čeka.

Veliki šef je u toku večeri svojim kreativnim idejama zaprepastio sve zadrugare. Prvo je bila lažna nominacija u kojoj su svi takmičari izabrali Macu Diskreciju.

Kako su očekivali da će ona zaista napustiti Belu kuću, Veliki šef ih je prvo iznenadio pismom u kojem je bilo naglašeno da se to neće dogoditi, ali da će dobiti zadatak koji će svim zadrugarima duplirati budžet ukoliko bude uspešno obavljen.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je saznala da će morati da nosi odelo u obliku kuce, ona se nije bunila pa je drage volje to i prihvatila. Međutim, nisu ni slutili šta je zapravo njen zadatak, kao i zadatak svih takmičara.

Dragi zadrugari, Maca će tokom narednih dana biti vaš kućni ljubimac. Morate je maziti i paziti. Maca će spavati u svojoj kućici s tim što može skinuti masku sa glave. Dobićete povodac za svog kućnog ljubimca kao i jastuče koje Maca može držati pored kućice kako bi joj bilo udobnije. Neophodno je da je neko od vas šeta. Kada želi da se kupa ili ide u wc neko mora da je vodi do kupatila. Neko mora da joj donosi hranu. Maca sme jesti i piti samo pored svoje kućice, jer tako rade vaspitani i dobri kućni ljubimci. Morate dobro brinuti o svom ljubimcu. Ona ne sme ići nigde sama, a morate je što više maziti i čuvati. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovaj potez Velikog šefa oraspoložio je sve zadrugare, a kakva je reakcija bila i da li će oni prihvatiti ovaj izazov, procenite sami.

K. Ristić

#Maca Diskrecija

'