AKTUELNO

Ukućanka više ne može sa njim.

Luna Đogani i Sloba Radanović su u svađi svaki put kada se u Beloj kući organizuje žurka. Ni ovoga puta to nisu izostavili, pa su se u pabu žestoko prepirali. Naime, ukućanka je izjavila kako joj je sve dosadilo i da se oseća mnogo loše.

Ti nikad nećeš moći da razumeš kako se ja je*eno osećam! Sat vremena kad pričam o muškarcu ti se dereš, zamisli kako se ja osećam 6 meseci! Veruj mi, malo mi fali da te oteram u pi*ku materinu, evo ovoliko! - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oteraj me, da vidim baš! Šabanko jedna! - rekao je Sloba.
Ne osećam se lepo, mučno mi je! - vrištala je Luna.

S obzirom na to da je Luna ne može da podnese raspoloženje Kristine Kockar koje je bilo na zavidnom nivou dok je žurka trajala, ona je i napustila prostoriju kada su svi u glas pevali pesmu Jašara Ahmedovskog - A to nije to.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ceo dan mi nabijaš na nos kako te ne volim! Non stop mi nabijaš kako sam negativan! A, ti si do jaja? Slušaj, to ,,U pi*ku materinu", boli me k*rac više! Damo! A, to da ti fali ovoliko i to me boli ku*ac! Pored svega koliko se ja posvećujem tebi, ni jednog trenutka se nisam odvojio od tebe, ne dajem povoda ni za šta!  - pravdao se Sloba.
Ne mogu da podnesem ovu situaciju, neprijatno mi je! Nije mi lepo! Nisam ja za ovo! Shvati to! Ne mogu, kad se smejem, smejem se zbog tebe! Nije mi je*eno lepo! Ne osećam se lepo u svojoj koži! Pokušaj da razumeš! - vrištala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne razumem šta to ima sa mnom! Ne odvajam se! 300 puta ti prilazim, ti odlaziš! Boli me ku*ac! Šta ja to ne činim!? Treba da te bude blam, blamčina! Ne patitiši mi tu, treba da te bude blam! - bio je razočaran Sloba.

Sloba joj je pridikovao zbog njenog rečnika, pa je i potvrdio da se uopšte ne ponaša kao dama. Po svemu sudeći, ukućanin se na sve načine trudi da svojoj miljenici udovolji u svemu, ali ona se očigledno od svega umorila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si navikla na one tvoje debile! Vidim ja, smorilo je tebe ovo sve, ako hoćeš da raskineš, raskini! Sve činim da ti bude dobro i da ti pokažem koliko mi je stalo! - bio je utučen Sloba.
Ej, to si rekao sto puta, ponavljaš se ko papagaj, kaži nešto novo? - rekla je Luna.

Šta je još Luna izjavila povodom svojih osećanja, kao i detalje ove žestoke svađe možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'