AKTUELNO

Blogerka ne može da podnese to što će pevačeva supruga gostovati sa njim u jednoj zabavnoj emisiji.

Sloba Radanović i Kristina Kockar su dobili poziv za učešće u emisiji "Amidži šou". Čuvši to pevačeva devojka Luna Đogani, potpuno je bila van sebe, jer je taj postupak za nju ponižavajuć.

Čini se da blogerka ne može da podnese to što će on sa svojom zakonitom suprugom otići na gostovanje, pa mu se požalila da se ona oseća loše zbog situacije koja im se dešava.

Foto: Printscreen Youtube

Da mi je neko rekao da ću ovoliko poniženje doživeti u životu, ja mu ne bih verovala. Ja imam dva obraza, jedan sam već sje*ala, što sam se smuvala sa tobom, ostao je ovaj drugi, znaš. Koliko je samo ovo ponižavanje. Ti moraš da razumeš da ja ne mogu da se radujem zbog tebe. Šta god da uradim ja ću biti najgora - prebacivala mu je Đoganijeva.
Ne mogu na ovu temu sada da razgovaram. Ti mene sada napadaš što ja nemam izbora. Nemoj da me pitaš da li sam normalan, izgleda da sam poludeo. Hoćeš da ćutiš? Kada izađeš napolje shvatićeš šta sam ja sve uradio samo da bih bio sa tobom. Ja ću sada da idem da se ubijem - pobesneo je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Radanović je pobesneo što ga njegova devojka ne razume i bez obzira na to što joj je nekoliko puta stavio do znanja da će odustati od gostovanja u emisiji ako će njoj zbog toga biti lakše. Međutim, ni to nije bilo dovoljno, a onda je zbog pritiska koji oseća Đoganijeva zaplakala.

Pročitajte još: Nekome će POTEĆI SUZE, dok će drugi biti ZBUNJENI, njih dvoje večeras ulaze u Zadrugu! (VIDEO)

Luna je Slobu dovela do ludila, pa je šutirao sve što je našao ispred sebe. Kako je izgledala njihova rasprava možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'