AKTUELNO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio.

Miljana Kulić je u toku svog boravka u najpopularnijem rijalitiju pokazala da je i te kako zavisna od cigareta, pa je nervozna i podložna stresnim situacijama svaki put kada je nestašica.

Ukućanka je svima redom tražila pozajmicu, ali niko nije želeo da joj izađe u susret. Bila je sigurna da će joj Miki Đuričić pomoći i dati joj jednu cigaretu, ali je odlučio da to ipak ne učini pa je ubeđivao da ih nema zbog toga što je već dva bolestan, pa ih je ostalim takmičarima podelio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miki, molim te daj mi cigaretu jednu, mnogo sam nervozna i puši mi se. Mora da imaš neku - rekla je Miljana.
Nemam, bio sam bolestan i nisam dva dana zapalio, sve sam im razdelio. A ti, idi lezi spavaj trudnica si! - pridikovao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je zaista delovalo da Miki nema to što bez čega Miljana ne može, ona je otišla da pita ostale zadrugare. Međutim, kada je Milan Milošević došao u rehabilitaciju kako bi ga posetio, Miki mu je pokazao gde stoji njegov štek sa cigaretama, pa mu je par komada i poklonio.

Pita me ona da li sme da me pretrese, meni je žao ali pretera ga. Svaka moja greška je*e mi sve po spisku, pa druže imam ja svojih problema, ne diram je! Daću joj cigaru ujutru, dve, šta joj znači sad jedna ili dve, posle dolazi i proganja me! Ujutru će kupiti i to je to, dao sam joj juče 7 cigara - priznao mu je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona ne može da se iskulira i meni je žao - dodao je Milan.

Kako će Miljana odreagovati kad bude saznala da je Miki slagao, preostaje da sačekamo. Kako se situacija odvijala dok ga je ukućanka molila za uslugu pogledajte u nastavku.

K.R.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

'