AKTUELNO

Ne piše im se dobro.

Dok je trajalo suđenje između Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, nekolicina zadrugara je ometala ovo suđenje i nije poštovala pravila sudnice ustajući od stola. Veliki šef je smatrao da je njihovo ponašanje odraz nepoštovanja sudije, kao i ostalih zadrugara koji su prisutni za stolom, pa im je uputio pismo koje im se nimalo nije dopalo.

Tomislav Panić je kao ovonedeljni vođa saopštio svojim cimerima kakva ih kazna očekuje.

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da svi koji nisu bili za stolom tokom suđenja budu kažnjeni nedeljnim honorarom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Miljana Kulić koja je bila sudija u ovom slučaju je bila besna na ostale cimere i smatra da je one neposlušne stigla kazna, pa je povodom ovog saopštenja sasula sve u lice ukućanima.

Da, drago mi je i produkcija je videla koliko se naprežem i priča:"Bane za sto, Miki za sto". Ja sam opominjala hiljadu puta da sednete za sto, vi me gledate kao da ste pali sa Marsa, ja vam kažem:"Trudna sam" i pored toga. Janjuš nije bio za stolom, a njegovo je suđenje. Tako im i treba, hvala produkciju, neću ja više biti producent koji opominje da se sedne za sto - prokomentarisala je Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SVAKO U SVOM FILMU: Ana Korać uz opersku muziku mazila svoje OGROMNE GRUDI, Janjušu odlutale misli! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'