AKTUELNO

Pinkova zvezda je samo kolateralna šteta.

U Beloj kući nakon suđenja Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša, Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme da se oranizuje i drugo, čiji su glavni akteri Sara Reljić i Milan Milošević.

Dragi zadrugari, vreme je za drugo suđenje. Sara je podnela tužbu protiv Milana jer je na žurki u svađi sa Macom izvređao i nju. Sara navodi u tužbi da ju je najviše iznerviralo to što je bez ikakvog razloga bila kolatarealna šteta i što je pretrpela ozbiljne uvrede. Kristina je sudija i ona će nakon suđenja doneti odluku da li je on kriv - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar kao sudija ovog slučaja je pozvala Pinkovu zvezdu i novinara da se izjasne o njihovoj raspravi koja je nastala na poslednjoj žurki. Naime, svađa između ovo dvoje ukućana je nastala kada je Milan nazvao Saru ku*vom iz razloga što se druži sa Macom Diskrecijom.

Smatram da nije okej što je izvređao i mene jer ja nikoga nisam vređala. Rekao mi je nešto da sam ista kurva kao i ona. "Eto ti sada kurva, pa se družite k*urve sa k*rvama". Ja smatram da ja njemu nisam ništa loše uradila niti izvređala.

Foto: Printscreen Youtube

Ne postoji opravdanje za reči koje sam joj izneo. Sara mi nikad nije rekla ništa ružno niti uradila. Svi smo popili više nego i obično. Sara je počela da igra, meni je to bilo simpatično, onda je došla Maca i rekla Bori "Skloni se, šta radiš tu sa mojom drugaricom". Sara jeste kolateralna šteta. Meni je bilo krivo što se pokvario utisak cele večeri. Ona (Maca) je došla da pokvari to veče, jer nije bila u centru pažnje - rekao je Milan.

Pročitajte još: DOHVATILI SE LOPATA: Zadrugari dobili pravi zimski zadatak, Saška i Marko nisu mogli da veruju šta su pronašli! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Reljićka ne može da pređe preko toga što ju je Milošević nazvao ovako uvredio i zahtevala je dodatno objašnjenje.

Čim se ti družiš sa njom. Sa kim si takav si. Nisam mislio da je kurva, kao prostitutka, nego kao karakterna osobina - rekao je on.

Ovo suđenje se otrglo kontroli i sve je krenulo u suprotnom smeru. Milan je spomenuo da je Pinkova zvezda zaljubljena u Marka Janjuševića Janjuša, dok nije došao njen dečko Vladan Vojnović Vojke, zbog čega su oboje bili iznervirani.

Ono što je interesantno da je Vojke po prvi put od ulaska u rijaliti skočio da se suprtotstavi cimerima, želeći da demantuje Milanove reči da je on obnovio vezu sa bivšom devojkom dok je bio van rijalitija.

Ti si se zakleo da sam se ja pomirio sa bivšom devojkom...Opraštam ti što si je nazvao kurvom, zato što sam dobar čovek.

Ostali članovi porote su takođe komentarisali ovu situaciju, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'