AKTUELNO

I dalje gaji emocije prema bivšoj devojci?

U  Beloj kući je organizovano i treće suđenje, a glavni akteri su novi ljubavni trougao Mina Vrbaški, Tomislav Panić i Nemanja Đerić Đekson.

Stigla je Tomina tužba. Toma je tužio Minu i Đeksona, jer ga konstantno provocijaruju. Toma dodaje da ga posebno nervira i vređa jer Mina stalno iza njegovih leđa gleda u Đeksonovom pravcu - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Milan Milošević je dobio ulogu sudije u ovom slučaju i zahtevao je od ovih ukućana da se izjasne o ovoj optužbi. Prvi je reč imao Toma, kao optuženi, a potom Mina i Đekson.

Ja sam skrenuo pažnju i na Đeksona i Minu, jer ja probleme koji se stvore rešavam u sekundi. Ovde neki ljudi potenciraju to da ona gleda njega preko leđa. Pa sam ja pričao sa Minom u vezi sa tim da ja nisam ljubomoran dečko i mene ne interesuje da li se oni gledaju ili ne. Ja hoću da joj skrenem pažnju da ne želim da ona stavlja sebe u pozicijama gde je bila. Da je neko ne naziva ovako ili onako. Ne bih voleo da je dovodim u situacije u kojima je već bila. Što se tiče da li će da se pomire ili ne. Što se mene tiče, široko je polje za mene, ja nisam ljubomoran. Što se tiče emocija, to ako se ona pomiri sa njim, to nema veze sa onim što ja osećam prema njoj - objasnio je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem sa njim. Rekao je da je primetio da se nas dvoje gledamo i da ona ne skida pogleda sa mene. Ja sam tebi rekao da ona mene ne interesuje i da sam trebao na početku da raščistim to i da ti kažem da si kul, da treba da funkcionišemo normalno. Ako ste vi u nekoj vezi i ljubavi, nema potrebe da niti ona treba tebe da pravi ljubomornim niti da se igra sa mnom. Ako ste vas dvoje u gotivnoj priči, ja nemam ništa tu da tražim. Sve bi bilo okej da je ona sela u ravni sa mnom. Ja ne mislim da ti gledaš mene zato što se ti ložiš na mene, već nam se sretnu pogledi. Poenta je u tome da ja ne potenciram na tome. Ja nemam ništa protiv vas, meni je to super, ja neću da je cimam da se pomirimo. Flert nikakav ne postoji - rekao je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

To da ja gledam iza Tominih leđa jeste tačno. Ja ne gledam prva, već kad neko ustane, ti si taj koji gleda. Ja normalno da ću da primetim kada mene neko gleda. Što se tiče mene i Đeksona ja bih da završimo - rekla je Mina i dodala da Đekson nije više deo njenog života i da ne gaji emocije prema njemu.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon ovoga reč je dobila porota, a mišljenja su bila podeljena. Većina zadrugara misli da i dalje postoje emocije između bivšeg rijaliti para, ali ne negiraju i to da Mina izgleda srećnije pored Tome.

Posle duge rasprave Milan Milošević je dao završnu reč glavnim akterima ovog suđenja, a kako je Đekson izneo da bi želeo nasamo da porazgovara sa Minom, Toma ga je odmah "sasekao".

Što se tiče toga da porazgovaramo, evo to ćemo ovako. Jesi li ti sa mnom, želiš li da budeš sa njim? - upitao je Toma Minu, a kako je dobio odgovor koji želi, on je nastavio: Đeksone onda nema potrebe da pričamo o tome.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NEĆU JOJ SE OBRAĆATI VIŠE, JA SEBI NE MOGU DA OPROSTIM: Zakrvili Ana i Janjuš, zadrugar potpuno pobesneo i BACAO SVE PO KUĆI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'