AKTUELNO

Ne može da se odluči između bivšeg i sadašnjeg dečka.

Mina Vrbaški ostavila je Nemanju Đerića Đeksona nakon što je Tomislav Panić ušao u Belu kuću. Vrbaški je ipak danas u toku igre istine priznala da još uvek ima osećanja prema reperu i da joj se emocije nisu potpuno ugasile.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam da ne mogu da trpim ovo gledanje jer osećam krivicu i mnogo mi je neprijatno da budem u istoj prostoriji sa njim. Nisu se sve emocije ugasile. Ja želim da sve to nestane. Juče sam na suđenju slagala samu sebe kad me je Milan pitao da li osećam nešto prema njemu (Đeksonu). Postoji nešto, ali znatno manje. Vreme će pokazati svoje. Nisam rekla da bih se pomirila već sam prećutala odgovor na to pitanje. Meni se ovaj dečko zaista sviđa - obrazložila je Mina.

Nakon ovoga nastao je žestok sukob između Tome i Đeksona. Naime, reper je gađao svoju bivšu devojku i njenog novog dečka plastičnim čepovima a onda je maneken ustao i zapretio mu.

Foto: TvPink Printscreen

Ako budeš gađao bilo koju devojku ovde ja ti se kunem da ćeš upoznati te tvoje "drugove iz geta" - zapretio je Toma.

U jednom trenutku, Đekson je poslao Mini poljubac zbog čega se ona osmehnula a cimeri su počeli da skandiraju zbog ove situacije. Ipak, Toma ju je podržao rečima da je bolje da se smeje nego da plače.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKA SVAĐA: KIJA napala Žutog, OBEZBEĐENJE ODMAH ULETELO! (VIDEO)

Podsetimo, Đekson ima tajni zadatak da zavede Minu kako bi se dokazalo koga ona zaista voli.

Kako je izgledao ovaj njihov sukob, pogledaje u snimcima koji sledi.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Tomislav Panić

'