AKTUELNO

Zbog ovoga se oseća loše.

Sinoć u toku izbacivanja, kada je Dragana Žeželj napustila Belu kuću, došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Miljane Kulić.

Naime, Miljana je brutalno uvredila Matoru, jer joj je priznala da misli da je ona zaista loš čovek. Zbog toga su se ukućanke raspravljale, a emisija je zbog toga bila i prekinuta.

Iako se mislilo da od te noći Matora i Miljana više nikada neće stupiti u bilo kakav kontakt, Jovana je ponovo spustila loptu, pa je pokušala da joj pomogne noćas kada je čula da se Miljana ne oseća baš najbolje, što je Sanju Stanković izvelo iz takta.

Foto: TvPink Printscreen

Njena miljenica bila je i te kako ljuta zbog njenog postupka, ali je Jovana odlučila da joj objasni zbog čega ima potrebu da se tako ponaša.

To što je trudna ne daje joj za pravo da mene vređa, ali to njoj neka ide na dušu. Meni je bitno šta ja osećam i ja mislim. Ja sam je čula da je povraćala sinoć, nikog nije zvala. Meni savest ne dozvoljava, ja nisam Saška Karan, jer i njoj da pozli i njoj bih pomogla - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Šta tebe briga? Šta se ti sekiraš? Tebe treba je*ati, ali treba te je*ati! O svemu neka brinu njeni zadrugari, ti se mešaš, posle se svađaš, ja te neću braniti! To ti govorim, jer sam ti prijatelj, jer mi je teško kad te napada, treba da te boli du*e za nju! - rekla je Sanja.
Ali ja njoj reč nisam rekla sinoć. Ona je meni rekla da ja podvodim ljude, da sam loš čovek! Ne družim se ja sa njom, ali šta god da joj treba, ja bih joj pomogla. I ona je meni sama rekla da je mislila da sam poslednja osoba koja bi joj pomogla - nastavila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ti rekla da mene ovde ne može niko da poremeti, ali kad tebe neko vređa, to i mene vređa! Zato ti kažem da neću biti tu za tebe kad se budeš posvađala sa njom i to je to - rekla je Stankovićeva.

Matora je u toku razgovora ispričala kako ne želi da se upoređuje sa drugim ukućanima, a zbog čega joj je Sanja sve pridikovala, pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'