AKTUELNO

Motivacionim govorom pokušala da oraspoloži drugaricu.

Luna Đogani i Teodora Džehverović obnovile su svoje prijateljstvo. One su na samom početku zadruge bile u odličnim odnosima ali se onda sve poremetilo. Ipak, od pre nekoliko dana, njih dve su ponovo postale nerazdvojne.

Danas je Luna pokušala da motiviše Teodoru koja je u poslednje vreme potpuno psihički potonula. Đoganijeva joj je na sopstvenom primeru objašnjavala zašto mora da bude jaka i istrajna.

Foto: TvPink Printscreen

Imam etiketu nečega što jednostavno nije lepo, a ja smatram da nisam loš čovek i da nisam ništa toliko loše uradila. Bitan je cilj, ovo sve ostalo su slučajne okolnosti koje su se desile u tvom životu, koje nisi planirala - rekla je Đoganijeva.

Kako se Džehverovićeva nije oraspoložila, Luna je nastavila svoju priču a ovoga puta je spomenula i svog oženjenog dečka, Slobu Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRVA PREPREKA KA NORMALNOM BUDŽETU USPEŠNO SAVLADANA: Zadrugare UJEDINIO zadatak KASARNA! (VIDEO)

Svaki dan pokušavam da nađem u glavi nešto što će da me digne, veruj mi da retko kad uspem. Isto tako i Sloba. Ja njemu stalno govorim, imaće sve pored mene, dok sam ja dobro biće i on dobro. Biću uvek pored njega, makar kao prijatelj. Ja sam toliko pre rijalitija želela da se zaljubim, da pored sebe imam osobu koja me voli, koja me poštuje, koja gleda u mene kao u Boga - poverila se modna blogerka svojoj prijateljici.

Kako je izgledao ovaj interesantan razgovor, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Teodora Džehverović

'