AKTUELNO

Vreme će pokazati da li će usvojiti savete "stručnjaka".

Nadežda Biljić i Bane Čolak danima unazad prikrivaju svoje emocije pred svim ukućanima, a kada se osame onda se strasti rasplamsaju. Seksolog, čiji je glas imitirao Milan Milošević, otkrio je u emisiji radija "Amnezije" svim slušaocima šta on zapravo misli o njihovom odnosu i dao im koristan savet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je loša sama za sebe, jer ne ceni sebe dovoljno i uvek traži povratnu informaciju, da li izgleda dobro. Veoma je neozbiljna, neodgovorna i zna dosta da naškodi sebi, a druge da zadovolji na svoju štetu. Bane ima preveliko mišljenje o sebi što se seksualnog života tiče. On mašta o top ribama, a uzima daj šta daš. Da bi došlo do pomirenja Baneta, on treba da se izvini i da je malo više ispoštuje u večernjim satima, a zbog nedostatka sna dolazi do nervoze između njih dvoje - simulirao je Milan seksologa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda je pomno slušala šta im je on poručio, pa se samo smeškala, a da li će usvojiti savet ovog "stručnog lica" i prepustiti se emocijama, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: DA LI JE RAZLOG JANJUŠ?! Ana otkrila zbog čega se GUŠILA U SUZAMA, a onda priznala nešto što niko od ukućana nije znao (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'