AKTUELNO

Neko se šali na njihov račun!

Da li zna nešto više o pismima koja navodno razmenjuju Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš, koji su trenutno u svađi, bilo je pitanje za novinara Milana Miloševića, a on je odmah rekao da zna "svašta".

Foto: RTV Pink

Moram reći i da sam se i ja na početku primio na tu priču. Neko je Janjušu podmetnuo pismo koje je navodno napisala Ana. I ja sam to pročitao i meni je ličilo da je to pismo odalo sve. Ja sam uzeo to pismo, otišao do Ane i pitao. Nema veze s' vezom! Znači, neko je Janjušu podmetnuo to pismo. Onda se ona naljutila, jer je mislila da on njoj sada smešta. I dalje mi je čudno odakle ja u toj priči, ali sam ja otkrio da to nije njen rukopis - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

Ana Korać nakon ovog izlaganja novinara, nije skrivala oduševljenje zbog cele situacije, uz poruku da ukućanin koji piše ta "lažna ljubavna pisma", nastavi isto da radi, jer se njoj to dopada.

Foto: RTV Pink

Šta tebe zanima Džehverovićka kada je to bilo?! Ja se nikada nisam mešao u vaše stvari. Ni za Ćazima, ni ništa! Ko radi, neka radi - bio je ljut Janjuš koji je vikao na Gordanu nakon Aninog izlaganja.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'