AKTUELNO

Smatra da je Žuti pravi muškarac za nju.

Samo nekoliko minuta od razgovora sa Borom Santanom kada je pričala o Banetu Čolaku, Nadežda Biljić posvađala se sa Čolakom, a njihove svađe trajale su do duboko u noć. Pevačici se nisu svideli potezi koje je Bane načinio prema njoj, zbog čega se ona naljutila na njega.

Foto: RTV Pink

Zašto si se naljutila na mene i što treba da ti se izvinjavam? - bilo je pitanje Baneta Čolaka na početku svađe.
Problem je što si ustao sa ostalima da me na*ušavaš pred drugima, a rekli smo da nema toga. Ti daješ povod, a kao si mi najbolji prijatelj. Svi će da kažu da me je na*ušio najbolji prijatelj - vikala je Nadežda na Baneta.

Foto: RTV Pink

Ti ili si poremećena ili se praviš da si poremećena. Ti si lažovčina! Ja mislim da se praviš da si poremećena. Ja ti pričam činjenice, da se praviš da si umno bolesna, jer ti je lakše tako. Ja nemam zbog čega da se tebi izvinim. Ja sam tebe j*bao, njih nisam! Ja rekao da je rešenje da ne pričamo?! Opet lažeš! Što te boli, zato što si ti debil? Gadno si istripovala! Ja kada ne pričam sa tobom, ti ne kontaš što ja ne pričam sa tobom! Bilo ti je dobro dok su nas povezivali - govorio je Bane.

Foto: RTV Pink

Ovi stanari u toku svoje rasprave umešali su i ostale ukućane, a njihova svađa najviše je zasmetala Nemanji Đeriću Đeksonu, koji je vikao na ove stanare, a zatim se izvinjavao Banetu uz reči kako ništa loše nije mislio.

Foto: RTV Pink

Ti si lišaj! Mahovina! Paprat! Ameba! Jednoćelijski organizam po ponašanju! Ti pričaš da si se lečila od alkohola i dođeš napiješ se na žurci u rijalitiju! - govorio je Bane Nadeždi koji smatra da je Žuti pravi muškarac za nju, zbog čega se ona još više naljutila.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'