AKTUELNO

Nadežda je bila utučena zbog Banetovog odgovora.

Svađa između Baneta Čolaka i Nadežde Biljić postale su sve učestalije, a sve prepirke potencirala je upravo ona zbog svega što je on u Beloj kući pričao o njoj.

Međutim, ovoga puta ukućani su se žestoko posvađali. Iako je Nadežda tvrdila da više nikad neće pričati sa njim, ona je poklekla kada se Bane stvorio i zagrlio je onako kako niko nije očekivao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Čolak napustio društvo, Nadežda je ispričala kako je sve počelo i šta je to što sebi ne može da oprosti.

Napio se on i rekao Mariji Ani nešto kao da sam se ja napila i da sam budala što sam mu legla na ramenu i kad je ustao ja mu to kažem, a on meni kao da se ne seća. E sad, kod nas je sve počelo onda kad su se Maca i Bora posvađali i Bane je mene zamolio da spava pored mog kreveta da bi se premestili, jer ne može više da ih sluša. To je tako bilo, možda je ovo zatvoreni prostor i krivo mi je što je sve ovo ovako ispalo.

Nakon ovog priznanja, Miki Đuričić je prozivao ukućanku da neće da prizna svoju zaljubljenost, iako je sa njim imala intimne odnose u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako može bez emocija?! Kakva bih ja osoba bila? Nisam rekla da ga volim, prija mi, tu mora da postoji neka emocija! Ali, nisam zaljubljena, nisam luda za njim! - rekla je Nadežda.
Nije to to! I ja mogu da je*em svaku i treba da kažem da prema svakoj imam emocije! Bane, šta ti misliš o tome? Zašto si rekao da je ružna? - pitao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane se u tom trenutku našao u i te kako neprijatnoj situaciji, pa je zbog toga samo ukratko odgovorio.

Nisam rekao da je ružna, nije tako bilo! Rekao sam samo da nije moj tip - rekao je Bane.

K. Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'