AKTUELNO

Veliki šef odrešio kesu.

Ukućani su danas glasali ko je od njih najbolje branio svoje stavove u toku debata koje su imali juče. Takođe, pored učesnika najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", glasali su i gledaoci.

Foto: RTV Pink

Putem najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs publika je imala mogućnost da glasa i iskaže svoj stav. Po završetku sastanka stiglo je pismo Velikog šefa koji je svoje stanare obavestio kako je publika glasala, kao i kako su zadrugari glasali.

Dragi zadrugari, prema vašim glasovima juče su na debatama svoja mišljenja najbolje zastupali Lepi Mića i Teodora Džehverović. Gledaoci su takođe glasali. Prema njima, najbolje su bile Miljana Kulić i Ana Korać. Svima šaljemo po 500 dinara - Veliki šef.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što su podelili novac, svoje mišljenje iznele su pobednice Miljana Kulić i Ana Korać koje su bile presrećne zbog onoga što su čule.

Ja se zahvaljujem svim gledaocima koju su glasali za mene. Ja sam branila svoj stav, tako da hvala svim gledaocima. Volim vas puno - rekla je Ana Korać.

Foto: RTV Pink

I ja ću da se zahvalim mnogim gledaocima, zbog njih sam ovde! Hvala svima koji su podržali mene i Anu - govorila je Miljana Kulić.
Ti si Miljana miljenica nacije! - ubacio se svojim komentarom Lepi Mića.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

'