AKTUELNO

Zbog ove rasprave uletelo je obezbeđenje kako bi sprečilo fizički okršaj.

Situacija u Beloj kući se drastično promenila otkad je Duško Radonjić, otac Andrijane Radonjić postao deo najpopularnijeg rijalitija.

Naime, on je u rijaliti ušao kako bi zaštitio svoju ćerku i da bi joj pomogao da ispolji svoje dobre strane, jer su mnogi ukućani prokomentarisali da ona nije pokazala pravo interesovanje za ovo takmičenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je na mnoge situacije pokušao da ostane ravnodušan kada su pojedini ukućani napadali Andrijanu, on je u toku večeri zbog toga imao žestoku svađu sa Lepim Mićom. Oni su se posvađali do te mere da je obezbeđenje ušlo u Belu kuću kako bi kontrolisalo njihovu svađu koja je bila turbulentna.

Rasprava se dogodila kada je Lepi Mića prokomentarisao da joj je Sanja Stanković nekad bila dobra drugarica, a sada joj je draža Matora, što je Duška izvelo iz takta.

Ti moje dete nemoj da vaspitavaš! Ti imaš svoje dete, pa idi tamo, prijatelju! Šta se ti koj ku*ac mešaš! TI njoj nisi tata i nema potrebe da se mešaš u njen izbor, a mene pusti na miru! Ti taj tvoj svet da poneseš kući! A ti Saška, ko si ti da joj soliš pamet?! Ne možeš ti moje dete da uzimaš u usta! - bio je besan Duško.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ali, niko nije rekao ništa loše o njoj! Ja sam htela da kažem da se Andrijana promenila, niko nije rekao ništa drugo - branila se Saška.
Ma, ona može da se skine gola, šta to vas briga, bre?! To je njen problem!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ću da pričam ono što ja hoću, pi*ko jedna propala! Folirantu jedan! Ušao si kao zbog svoje karijere, a ne zbog svoje ćerke! Popu*iš mi ku*ac! Ja ću da pričam šta ja hoću, biznismenu propali! - brutalno je vređao Lepi Mića.

Ova žestoka svađa između Duška i Lepog MIće ostala je nezapamćena do sada, a detaljno o svemu možete pogledati u video klipu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Duško Radonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'