AKTUELNO

Ne žele da budu na meti medija.

Pevačicu Teodoru Džehverović otkako je postala ukućanka najgledanijeg rijalitija u regionu prate priče da je bila s biznismenom Ćazimom Osmanijem. Sve je počelo kada su osvanule fotografije sa njegove jahte i hotela u Poreču, gde je snimila spot i provela oko dva meseca. Ubrzo su se pojavili i snimci koji su bili veoma kompromitujući za Teodoru.

Foto: Printscreen Youtube

Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević je porazgovarao sa njom upravo na temu tih snimaka koji su se pojavili u Poreču. Naime, Teodora ih je u prvi mah doživljavala kao jedan vid marketinga, i to joj je prijalo. Ali, pošto je isplivao drugi snimak na kome je ona pozvala biznismena na napuštenu plažu i rekla  "nema nikog i da ne treba da brine", sve se preokrenulo. Ostaje pitanje zbog čega se ona snimala ako nije želela da to bude objavljeno.

Prvo ja nisam objavila te snimke. Objavio je gospodin Ćazim na njegov profil, ja sam rekla "pa dobro hajde nema veze, nije ništa strašno, samo sam pevala". Meni je najveći problem taj drugi snimak koji je poslala Doris gde ja njega zovem na piće i većini koji sumnjaju nešto, dokazuje da sam ja sa čovekom imala nešto. Moja majka je imala razgovor jednog jutra njom i tada je ona rekla da je to poslala i da se kaje - rekla je Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Novinari su demantovali da je taj snimak objavila Doris, a potom se oglasila Gordana Džehverović koja je želela da uputi nekoliko reči biznismenu i njegovoj devojci.

Ja sam došla do sledećeg zaključka. Ili se oni svete to što je Teodora uradila Kristijanu, oni su dobri prijatelji ili to rade da... Znate kakva je sujeta, nekom ko gubi on ima uvek razlog da se ljuti i ko je dominantniji ako želi da se ljute i da urade svašta. Ja ih sve pozdravljam tamo u Poreču i izvinjavam se tom dečku i poručujem Ćazimu i Doris, jer dobro znaju šta su radili i šta je istina u Poreču i sa kim je Teodora bila. Mislim da to nije lepo sa njihove strane, on je čovek koji ima 50 godina. Dovoljno je platila za ono što je uradila, kako se mi kao porodica osećamo... - poručila je Gordana Ćazimu i Doris.

Pročitajte još: TRENUTAK ISTINE! Anđelo SATERAN U ĆOŠAK, morao je da kaže ŠTA ZAISTA ŽELI KIJI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'