AKTUELNO

Više ne kriju da su u vezi.

Ove večeri, u najpopularniji i najzahtevniji rijaliti na ovim prostorima ušla je Zorica Marković. Kako se pre nekoliko dana pojavila informacija da je pevačica u vezi sa Duškom Radonjićem, svi su čekali njegovu reakciju kada je ugleda u Zadruzi.

Foto: TvPink Printscreen

Zoricu je prvo dočakala Mina Vrbaški, a zatim joj je u zagrljaj poleteo Milan Milošević. Odmah za njima do Markovićeve je došao i Duško.

Gde si srećo moja? Anđele moj lepi! Dobro nam došla - govorio je Radonjić dok je grlio i ljubio pevačicu.

Foto: TvPink Printscreen

Svi zadrugari bili su ushićeni zbog njenog dolaska i srdačno su se pozdravili sa njom ali ona ih je odmah sasekla komentarom u njenom, dobro poznatom stilu.

Došla sam da čuvam svoju ljubav, hoćete da mi uzmete - poručila je Zorica svojim budućim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

U medijima se često moglo pročitati da Markovićeva ne podržava vezu Lune Đogani i Slobe Radanovića pa se Zorica, odmah pošto je ušla u Belu kuću obratila i blogerki.

Ćao Luna, nije tačno da te ne podnosim. Kritikujem te, ali nije tačno da te ne podnosim - rekla je pevačica a Đoganijeva joj ništa nije odgovorila već se samo kulturno pozdravila.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG IZBORA VOĐE! Bebi Dol teška srca priznala: Sa nevericom sam slušala kako me Viktorija napada! (VIDEO)

Kako je izgledao njen ulazak, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Duško Radonjić

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'