AKTUELNO

Ne mogu da sakriju emocije.

Prethodne noći, u najluksuzniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu, ušla je nova ukućanka, Zorica Marković. Ona je u emotivnoj vezi sa Duškom Radonjićem, koji već neko vreme boravi u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Zorica provela nekoliko sati na impresivnom imanju, emocije su počele da rade svoje, pa su se ona i Duško osamili u dvorištu.

Tom prilikom, Radonjić se, kao pravi dženlmen, ponudio da pevačici donese jaknu da joj ne bude hladno, a ubrzo su im se pridružili i Duškova ćerka, Andrijana Radonjić, Nemanja Đerić Đekson i Nadežda Biljić.

Foto: TvPink Printscreen

To zaljubljene golupčiće nije sprečilo da nastave sa izlivima ljubavi jedno prema drugom.

Ja sam tebe odavno uramila, u srcu. Zbog tebe sam ušla ovde. Volim ja ovu priču ali mi znači što si ti ovde, nedostaješ mnogo - rekla je Zorica Dušku.

Nakon ove rečenice, Radonjić je prišao pevačici, zagrlio je i poljubio u obraz. Andrijana bila pomalo zbunjena ovim potezom, a Zorici to nije promaklo.

Šta me gledaš ti? Je l' si ti znala za ove naše nežnosti - pitala je Makrovićeva mladu Pinkovu zvezdu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ĐEKSON NAPOKON PRIZNAO EMOCIJE: Andrijana mi je simpatična, omogućite nam da idemo u bioskop! (VIDEO)

Ja se ništa ne pitam, još kad bih se tati mešala u ljubavni život, gde bi mi kraj bio. Ni svoj ne mogu da rešim kako treba - ogradila se Radonjićeva od cele situacije.

Kako je izgledala ova situacija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Zorica Marković

'